3 kuukautta sitten

Saarijärven Kiekkoladyt

Tiina ”Varmat otteet” Törmä

Tälle pelurille on karttunut kokemusta jo ennen Kiekkoladyihin liittymistä, mikä on hyvin positiivista koko joukkuetta ajatellen! Tiina aloitti kiekkoilun jo reilut 10 vuotta sitten Parkanon kiekossa.

Tiinan kokemus ja peliäly tuovat hyökkäyksiin tarvittavaa kipinää ja varmuutta. Tiina on myös fyysinen pelaaja, joka osaa hoitaa tilanteet tarvittavalla kovuudella, mutta puhtaasti. Tiinan rymistellessä paikalle vastustajan tunteet kuumenee, mutta tämä kiekkolady hoitaa homman viileän varmasti ilman turhaa höyryämistä. Vastustajan peliä ajatellen siis todella ärsyttävän hyvä peluri: antaa vastustajan möykätä, samalla kun poistuu itse tilanteesta tyytyväisenä kiekon kanssa!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

3 kuukautta sitten

Saarijärven Kiekkoladyt

Venla ”Viilipytty” Parantainen

Venla on monen lajin taituri ja ennen kiekkokaukaloon hyppäämistä hän loisti salibandykentillä puolustajan roolissa. Sama loistelias meno on jatkunut myös jäällä, vaikka kiekkoura onkin alkanut vasta hiljattain. Venla on hyväntuulinen joukkuepelaaja, joka hoitaa oman tonttinsa piirun tarkasti.

Venla on myös rauhallinen pelaaja, joka lukee hyvin peliä ja osaa sijoittua sopivasti torpatakseen vastustajien hyökkäysyritykset. Venla pelaa aina tilanteet loppuun ja hänen kiekkouransa kehitys ensimmäisten treenien häntäluun murtumasta puolustuksen tärkeäksi lenkiksi on päätä huimaava!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

4 kuukautta sitten

Saarijärven Kiekkoladyt

Hanna ”Hurja” Hänninen

Hanna on monilajitaituri, joka on ottanut jo monet haasteelliset urheilulajit haltuun! Hanna hyppäsi nurmikentältä kiekkokaukaloon, jotta pääsisi hyökkäämään ja tekemään maaleja. Jalkapallostakin tutut voimakkaat puolustajan otteet ovat kuitenkin olleet eduksi myös jäällä, joten viime aikoina hän on vakiinnuttanut paikkansa taas alakerrassa. Hanna on onneksi henkeen ja vereen joukkuepelaaja ja pelaa paikkaa kuin paikkaa, silloin kun se on joukkueen eduksi.

Jos joukkueesta pitäisi valita kehittynein pelaaja, niin se olisi varmasti Hanna! Häneen pätee hyvin lausahdus ”Sen minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa”. Moni kiekkolady on saattanutkin miettiä, olisiko itsekin pitänyt aloittaa kiekkoilu jo 16-vuotiaana...

#22 #sjskiekkoladyt #winledareena
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa