2 päivää sitten

Saarijärven Kiekkoladyt

Veera ”Tuomaripeliä” Jakosuo

Veera on Nicsun lisäksi toinen Jyväskylän vahvistuksemme. Veera on ennen Kiekkoladyjä kahminut kokemusta muualtakin, sillä hänen junnuvuodet vierähtivät Kuusankosken Puhdissa ja Jypissä. Täytyy myöntää, että kyllähän sen näkee, että kiekon veivaaminen on aloitettu ennen kultaista keski-ikää.

Veera on hyvän peliälyn omaava taitava kiekonkäsittelijä. Veera jakaa loistavia syöttöjä ja maalejakin syntyy. Jos ei aivan heti, niin viimeistään sitten, kun Veera on päästänyt muutaman vaihdon jälkeen pari voimasanaa vaihtopenkillä.

#88
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa

2 päivää sitten

Saarijärven Kiekkoladyt

Nicoletta ”Nicsu” Inkinen

Voi sitä onnen päivää, kun Nicsu otti pari vuotta sitten yhteyttä tullakseen Jyväskylästä meidän ulkojäille treenaamaan. Pitkään vitsailtiin ja pelättiin, että milloinkohan Nicsu ottaa ja lähtee takaisin kotikonnuille. Mutta ei hätää, Nicsu on tullut jäädäkseen ja tuonut mukanaan toisenkin hyvän pelaajan sekä miehensä treeniavuksi ja neuvonantajaksi laidan taakse.

Nicsulla on mieletön motivaatio kehittyä ja oiva osoitus tästä olikin, kun hän hyppäsi viime kaudella kenttäpelaajan paikalta tolppien väliin. Nicsun kehitys on ollut silmiin pistävää ja hän onkin nykyisin maalissa mieletön muuri. Tarpeen tullen Nicsu hoitaa myös puolustajan tonttia todella mallikkaasti.

#67
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Katso Facebookissa